Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter regnet

Förundrad ser du upp på mig

Där du sitter under träden 

Tusen små insekter svärmar

I de sista resterna av sommaren 

 

Du verkar inte märka dem

Sitter helt stilla mitt i regnet 

Som om det vore bättre för oss 

Jag vänder mig om och går 

 

Två själar som möttes 

I regnet under träden 

Medan sommaren drog sin sista suck 

Och regnet bestod till lika delar

Av vatten och fallande löv 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-11 08:59



Bookmark and Share


  ULJO
Hösten har också sina avigsidor. Men mötet kan ju ändå vara bra även om det regnar.
2021-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvackert om hösten.
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP