Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1945 var slutet på mycket.


Krigsförbrytelser



sju käpprapp senare hostade han ut
det mesta som slagits sönder under
förhöret rakt på stövlarna framför


Brittiskt läder, en bortskämd nolla
stående där inför en luttrad veteran

så full av sig själv att han betitlad
av sin egen inavel förklarat sig stå
högt över varenda annan människa



Döden kom inte, han mötte den
med blodsmak i mun, avsiktligt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-11 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP