Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag har haft svårt att sova några nätter


NATTEN

jag låter natten komma

och sänder mig  ro och vila

i morgon är en ny dag

vad den har med sig

står ännu skrivit i stjänorna

 

anits    10 oktober  2021




Fri vers (Fri form) av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 00:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sinnesfrid att läsa!
2021-11-10

  aol
En så rogivande fin dikt tack för den vännen
2021-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Natten erbjuder ett slags tillflykt.

2021-10-11

  Bibbi VIP
Amen!
2021-10-11

  ULJO
Om natten frodas morgondagen
2021-10-11

  Niliboy
Ja, natten är min bästa tid för då mår jag bäst, efm brukar vara jobbiga däremot!
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP