Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Lika tydligt som det varit
Lika känsligt som tanken slagit

Så fanns det inte mer

Hon reste sig

Från knästående

Oförstående

Till klar

Både i kropp och sinne

Tog sig samman

Och hon

Var inte längre

Vilse




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 07:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint!
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish