Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Follow the money

Såg en TV-serie
en bra dansk sådan
om pengars makt

Satt i personalrummet
och lyssnade på arbetskamrater,
missnöjda med lönen

Frågade oskyldigt
Hur mycket behöver ni
för att vara nöjda?
Kompakt tystnad

Människans gissel
är att alltid vilja ha mer
aldrig bli riktigt nöjd

När det inte längre finns
rent vatten till whiskyn
och luften inte går att andas

Vad gör vi då?

Kata Strof




Fri vers av Katrina Mann
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-11 08:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Katrina Mann