Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans magi

 

 

 

Om

solen

månen och stjärnorna

slocknar

och jag inte ser var du är

kommer min längtan

att visa vägen

till dig

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2021-10-11 09:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert om kärlekens kraft.
2021-11-03

  Eva Helene VIP
Så fint, kärleken övervinner allt.
2021-10-13

  Susen VIP
En väldigt tilltalande dikt som lyfter i varje rad. Fint
2021-10-12

  Kungskobran VIP
Så fint, bokmärkes
2021-10-12

  aol
Underbart skaldat
2021-10-12

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert!
Ordens placering i texten
lyfter fram och förstärker
budskapet.
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
Vilka underbara ord! Fin grafik också.
2021-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och alldeles underbart diktat!
2021-10-11

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker bild om längtan bortom
tid och rum.
2021-10-11

  ULJO
Berörande ord
2021-10-11

  Niliboy
Ja, det får vi hoppas! Men visst är det så åtminstone i poesiens värld!
2021-10-11

  Anya VIP
Amen....vill jag säga här. Så vackert på få rader. Vilken kärlek!
2021-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en god längtan kan
väl bära fram även
om det är långt
till den kära
som man nå´t
vill förära för det
sägs att en god tanke
är det rudimentära
i allt till och med i
det elementära!


2021-10-11

  Bengt H VIP
Klartänkt och säkert riktigt.
2021-10-11

  Maria Sundelin VIP
Fint
Kramar
2021-10-11

  Öknens Ros VIP
Fint om längtan.
2021-10-11

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt
2021-10-11

  Sparvögat VIP
Dina ord strålar och visar vägen i kärlek…
Mycket fint formaterat!
2021-10-11

  Kajan VIP
Skön till både form och innehåll, en upplyftande dikt om kärlekens kraft.
2021-10-11

  AiA Maria den fria

Så...just så...strålar ditt inre ljus och visar vägen...

...även för mig.

Tack!

<3<3<3
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP