Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besserwisser

Tänk vad konstigt det är
att jag alltid har rätt
och att det sker så lätt
att jag andra lär

Det tycks ett oändligt begär
jag blir nära nog aldrig mätt
till slut har jag mist mitt vett
och är bara till besvär

Tänk om jag har fel
och ska lära mig nåt
för egen del

Om jag börja så smått
att se den andre som hel
så gjorde det nog gott




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-11 10:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja denna var god, att för var och en, att reflektera över! Tack!
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP