Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... --->>> se min utställning


I SKUGGAN

 

 

i

skuggan

av skogen

i bladgrönskan

kunde du smälta in

utan att behöva ta

bladet från

munnen

 

här

var allt

förbrukat

all koldioxid tömd

ingen lustgas

sipprade

 

här

fanns endast

rent syre till

dina lungor

att andas

och leva

utav

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-13 08:04



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Wow
HelHet!


Kraftfull
Symbios
om vi väljer så

Tack!
2021-10-14

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert om naturen.
Och texten passande utformad
som blad förstärker innehållet.

Expressiv och fin bild till.
2021-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till naturen.
Vi måste vara rädda om den så att kommande generationer kan få samma upplevelser som vi.
2021-10-13

  ULJO
Fin tecknat. Naturen är underbar.
2021-10-13

  Maria Sundelin VIP
Ibland behövs ett bara vara
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP