Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... --->>> se min utställning


LIKT EN KATEDRAL

 

 

mellan

pelarna

likt en katedral 

inramad i

harmoni

gästspelar

människan

 

dock

i tron att

allt är en gåva

till henne

 

endast

intet

är en gåva 

till 

alltet

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-11 20:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
Kraftfullt innehåll med otroligt vacker tavla
2021-10-12

  Maria Sundelin VIP
Väldigt taland
2021-10-11

  Sommarnattsljus
Wow! Det var en djup tanke! Otroligt vacker illustration och stark text
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP