Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... --->>> se min utställning


bakom alltet

 

bakom alltet vilar inget

storvulet är ögats djup...

 

intrycket invaggar oss alla

i en förljugen verklighet...

 

vad har då givits till oss?

individuella insikter

 

ja - att intryck alltid värderas

utifrån sociala mönsters kodex

 

sanningen om vad vi ser i allt

är att vi ser någonting i ingenting

 

vi skapar förståelse för världen

utifrån vår egen tolkningsbakgrund

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-12 16:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärda ord
vår värld är ett postulat
vi skapar verkligheten -
och där bakom
är
intet
(det stora okända! )
2021-10-13

  Sparvögat VIP
Vi tolkar världen efter vår uppväxt och beroende på vad vi har med oss i bagaget…
Tankeväckande ord.
2021-10-12

  ULJO
Att vi har yttrande och tolkningsfrihet är då för väl. Inte styrda av en mall.
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP