Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på ord

Bristen på ord är alarmerande
Jag har dammsugit skolorna,
stadshuset och biblioteket

Hur ska jag någonsin kunna
beskriva min kärlek till dig,
när orden försvinner ett efter ett

Jag ser på dig med oskarpa ögon
allt eftersom den obevekliga kärleken
växer sig starkare inom mig




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-11 14:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kroppsspråket kan vara en bra, trevande början. Sen lär din kärlek sig svenska lite i taget, om han vill! Och det vill han väl, när han har dig!
2021-10-11

  AiA Maria den fria

Känslan når fram!

Tack!

*ler*

reflekterar över att kärlek ÄR
o att delad tystnad kan säga mer än alla ord


2021-10-11

  Sparvögat VIP
Fina ord till kärleken som brinner utan ord i tystnaden…
2021-10-11

    ej medlem längre
Finstämt om kärlekens ofattbara storhet.
2021-10-11

  Lustverket VIP
Man kan alltid uppfinna nya... garf bavaldi montrosogando beridelonassi?
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten