Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM ÄR E G E N T L I G E N FÖRPROGRAMMERAD?

Som jag ser det är det alla robotar som lydigt vart fjärde år går och röstar i ett val som inte är något annat än ett spel för gallerierna.

Vilka som sitter vid makten spelar ingen roll så länge den ekonomiska makten innehas av ett fåtal finansfamiljer.

Förändrar man inte det ter sig alla andra förändringar tämligen kosmetiska.

 

Dessutom undrar jag: Betyder kvinnofrid att man aldrig någonsin får kritisera något som någon kvinna skrivit eller sagt?

Man undrar ibland!

 

LARZ GUSTAFSSON   I dag




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-10-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP