Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I LUSTGÅRDEN - tanka

På bänken satt han

ögon mötte ögonblick

kärlek log gråtmild

knöt band att evigt hålla

vira runt själ och hjärta

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-10-11 17:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vacker bild av kärlek.
2021-10-12

  Feliaxel VIP
Kärlek
2021-10-12

  Susen VIP
Ett fint kärleksband skildrar du med få ord
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
Ett ögonblick och ögonkast som kom att rymma allt.
2021-10-11

  ULJO
Sann kärlek I starka band. Fint.
2021-10-11

  Kajan VIP
Full av ömhet och värme, ord som mjukt smyger sig på vid läsning.
2021-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens band.
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP