Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Långsamt farväl...

Ögonens skärpa.
Bryter regndroppens hinna.
Möts i tystnaden.




Bunden vers (Haiku) av dagsafari.se
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-11 16:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blott jag allt förstod, skulle jag säga det, nu tänker jag det istället.
2021-10-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin Haiku som tilltalar mig som läsare.

2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

dagsafari.se
dagsafari.se