Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


frosten har i natt



över vårt avlånga land
frostade stjärnor stänkt
vit lyser frosten över taken
frostig himmel klädd i sol
sovande bilar även de
bär vita mössor
vilken skönhet finns
att låta själen dricka
om vi öppnar oss inför den




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-10-18 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP