Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klemptoman

 

Nu när du blivit blockad.
Kan du shoppa vidare på Blocket


“Thanks” - “You’re welcome”
Att trivas med sina interiörer,
luta sig mot fasader, hitta kryphål,
copyright arkitektur and satsbyggnader,
trivas innanför sin egen hud, a home,
a homerun, homestyling, ett smycke,

ett halsband, en möbel,
ett skriv(b)ord, onani or what else is new ...
under the table?
Trivas med sina rötter, växa i sig själv.
Snälla! Rota i dina egna egenskaper,
and you shall find your soul, your inner “piece”
~ A home is still a home, but you are still lost at SEE
~ “howdy howdy. Look around you, baby”


Nu var droppen. 
“You dropped your dime, so I picked it up” - Joe.
Smoked as Prince: “Diamonds and Pearls”
och dold agenda.
Märkeskopior med citat så ingen
ska märka. But I ain’t buying it.
Brick brick, brick, hard as a rock!
Hitta en annan sponsor, cause
I don’t sponsor that!
Please take notes.
Ask a friend or be om hjälp
på appar som tippi tippi tippi

Tiptapp!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-11 17:05



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Även om jag har ett problematiskt förhållande till engelska, så är det här imponerande bra. Taktsäkert, stilsäkert etc. Har Du månne givit ut någon diktsamling.
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP