Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilliten

Den gamla tilliten
är illa sårad och sliten
Mycket kan inte göras gott igen
Därav är hindren många än




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-11 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP