Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet lever!

Myriader av önskningar

bara myllrar fram

det finns ingen hejd!

Låt fantasin flöda

gör dig möda,

för det finns hopp

det kan du skriva åpp!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-11 17:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att göra vad man kan för att önskningarna skall uppfyllas.
2021-10-18

  StinaJ VIP
Så positivt, en härlig känsla.
2021-10-14

  Eva Langrath VIP
Hoppfullt
2021-10-13

  Bibbi VIP
Applåder!
2021-10-12

    Lena Staaf VIP
Glädjefyllt, fint och trosvisst!
2021-10-11

  Bodingen VIP
T.o.m en pessimist som jag kan inte låta bli att bli peppad av denna positiva text, finemang!
2021-10-11

  Kajan VIP
Det finns hopp, det skriver vi under på : )
En frejdig text som manar till kreativitet.
2021-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina tänkvärda ord i din dikt!
2021-10-11

  Sparvögat VIP
Önskan och hopp vandrar hand i hand i dina fint skrivna ord…
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy