Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sömn och vakenhet

I hålrummet mellan sömn och vaka
spirar meditationens frukter
Det är bara att plocka ned dem
från tankens alla grenar
Meditation skapar inspiration
och dess kulmination är dikten




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 17:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kultiverat
Kult-iverande
Skrivet!
;)
2021-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Sant och väl tänkt och diktat!
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP