Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakuum

Hon som onanerade
   med en flaska
fick plötsligt inte

   ut den
hon försökte draaa
   ut den men

med flaskan hängande ner
   kom hon bredbent
gråtande till akuten




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-10-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP