Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterhängsen dubbelgångare

En millisekund ur fas,
jag är en parodi på mig själv,
en efterhängsen dubbelgångare

Jag går i mina fotspår,
som en otålig tonåring
och försöker hinna ifatt

Stöter på lager på lager,
sedimenten stockar sig
och tiden är ur led igen




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-11 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I någon mån är vi alla fångar i oss själva, och ofta mognar vi inte eller frigör oss så snabbt som vi vill tro. Texten, som jag tolkar den, fångar detta väl!!
2021-10-14

    Sefarge VIP
Intressanta cirkel
-gångar vi även
Människor bär?
Som årsringar
På ett träd?
;)


2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten