Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat träd

Begjuten av kvällsljusets guld,
en blommande lindmandolin,
som spann sin surrande sång,
en kupa åt tusentals bin.

Men motorsågen drevs av drömmar
om ett gräsgolv fritt från löv.

Jag räknar årsringarna i stubben
och paret har fått kvällssolen
för sig själva.




Fri vers (Fri form) av Herakleit0s
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-11 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herakleit0s