Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Världen speglas i dina ögon
Dom glittrar i solen
Där är ett stillsamt hav
Som strålande glänser
Gnistrande snöflingor
Så bländande starkt
Genom floder och dalar
Slätter och grönskande mark
Över länder och skogar
Världskartan så obefintlig
Då du är hela min värld
Mitt hem är inte en plats
Det kan vara varsomhelst
Bara du är där med mig
Känslorna som skapas utav
Tvåsamheten med dig




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-11 22:04



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så mycket :)
2021-12-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan