Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna igen

Det är inte vasst nog
Det är inte hårt nog
Jag brinner inte som förr
När din frälsare stod
vid min dörr.

Det blir aldrig vasst nog igen
Efter ECT världen beter sig fel
Om jag bara kunde undvara en spänn
Jag hade lagt den på ett av dina spel

Allt för att få brinna en ända kort sekund

Igen...















Fri vers av Eether
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-10-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eether