Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankoli


Tungsint, kan ej låta bli

att tänka dessa tankar.

Född med en melankoli

som oupphörligt vankar.

I moll går själens melodi

med stämningar för låga.

Ett tillstånd utan hyckleri

förvandlas till en poesi...

som skrivs utan att fråga.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-12 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP