Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite smått upprörd över att samhället tillåter vissa föräldrar att använda sina egna barn som spelpjäser och insatser i de spel de spelar för att de kan ...


Det är inte så svårt ...

... att ta risker
i livet
när det är andra
som får ta
konsekvenserna av dem ...

... utan att man själv
drabbas det allra minsta
av det som händer
eller skulle kunna hända ...

Men när vi 
låter våra barn
utsättas för de risker
vi själva tar ...

... är risken
i slutändan
den
att det i sista vändan
kan hända
att konsekvenserna
tillbaka
till oss själva åter vända ...

 

 ______________________________
Tidigare publicerad här i oktober 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-12 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP