Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allt det vi inte hann.

Sommaren for
med racerfart

Och inte hann
vi med

Allt det
vi ville uppleva och se

Men vad gör väl det

När hösten är här
och vintern
kommer snart

Att vi får tänka om

Och i tanken visualisera

Allt det vi inte hann med




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-12 10:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, vi fick plötsligt tid för annat ;)
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP