Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


EN NORDANVIND

 

Där jag nu sitter under trädet
och hör alla fåglars sista kvitter
jag fylls av alla dofter utav höst
och den klara friskhet de besitter

så nu när vinden smeker stranden
till en sensommars allra sista sång
och nu när solen ändå värmer oss
kanske för en allra sista gång

så jag vandrar bort längs havet
bland snäckskal, vass och tång
just när en nordanvind mig möter
då känns det att vintern kan bli lång

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-12 12:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En kastvind från norr
är som en borr
i själen min
ta skydd eller försvinn
till fjärran land
med sol på enslig strand
där vill jag vara
med min kära
och älska natten lång
när solen har sin gång
natt och dag
bara du och jag
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP