Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kommer från någon som gillar och är intresserad av sociala medier, vilket kan vara värt att klargöra. Håll till godo!


Balladen om de sociala medierna (en haiku)

följ mig någonstans
eller kanske överallt
bekräfta mig nu




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Adolvsson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-12 13:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Varsågod!
;)
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson