Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakvänt


Varför tänkte jag inte som idag igår?
Då det ännu var igår.




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-12 14:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara jag som måste vara perfekt.
2021-10-12

  ULJO
Tur är väl att vi inte är perfekta
2021-10-12

  KYREUS of Sweden
Vem är - perfekt?
Och varför?
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP