Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven kärlek

Kärleken till hösten
Dess färgprakt
Dofternas friskhet
Är idag kluvna känslor
Dofter jag älskar
Färdar mitt sinne
Till en höst
Där ovisshet
Styrde
Där en kuslig
Mordisk stridsvilja
Köttade igenom
Timme för timme
Inom mig

hösten mer grumlig
Känslor
Like a roller coaster
När
morgonvandring
Genom skogen till vikens klippor
Försöker
Smeka själen till ro

Minnen
Bilder
Sudda
Hur

Likväl
Ska jag möta
Varje höst med kärlek
Å låta några timmar
Spela i moll





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-10-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP