Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös


alla dessa slag

som lämnar regnbågens färger

på hud som förut ömt har smekts

alla dessa kränkande sänkande ord

som lämnar den mun som förut kysst

alla dessa ljusa dagar med hopp om förändring

de mörka långa nätterna med denna främling som blev

och ingen som förstår hur man inte kan lämna

när kärleken ändå finns där under ytan mellan varje slag






























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-12 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP