Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egna bilder som jag tagit.


Massor av löv

 

Går i löv

det prasslar

sprakar och knastrar

under mina fötter

en virvelvind far förbi

Kastar en kaskad

av färger

det är höst




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-10-12 20:39



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt..........
2021-10-13

  Niliboy
Fint, javisst är det höst å imorgon blir det sol å promenadväder!
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP