Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild av höstbukett


Höstbukett

 

Höstvandring i skog och mark

bland knastrande färggranna löv

sprakar det till när stegen går fram

i högar av förmultnade blad

det är året bästa tid




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-10-12 20:42



Bookmark and Share


  ULJO
Håller med
2021-10-13

  Niliboy
Härlig bild!
2021-10-12

  Niliboy
Javisst också juletid å vår!
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP