Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven



Den kosmiska varianten
av en relation
Psykisk energi
Himmelska energier
i mörkret
fenomen i atmosfären
Organiska svängningar
i flödet från an annan kropp
Mentala konflikter skapar
fysiska sjukdomar
Metafysiska energier
påverkar psyket




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-10-12 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP