Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillhör "Ruiner"


Socialdemokratiska arbetarepartiet


Det har verkligen funnits
en stomme av solidaritet
en näve som knutits mot orättvisor
en klasskamp och en social välvilja

Men det är ett monument
ett minne som skrämmer
det nutida nittonhundratrettiotalet
Den som lovordar det

kommer obönhörligen att föras till
en politisk ytterkant.



22/9 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-12 21:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så talande att S passar att ingå i samlingen Ruiner..!
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP