Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjafs runt corona

Det är coronor kring

knutar

stora små lurviga sega

Det är coronahjältar

coronaförlorare

coronamål

coronabordsduk

coronatandkräm

coronavinst - coronaförlusterser

coronaringdans

corona med och untan

svans

och sist men inte minst

julcorona = julekronan

- Intet e som väntans tider!!!

 

 

 

 

 




Skapa | Skriva av Monika A Mirsch VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-12 22:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag tar det vaccin jag får
så får vi se hur det går
man kan ju inget annat än dö
då får det bli adjö
till denna Corona tragedi
så får det bli.
2021-11-20

  Anya VIP
Håller med Eva Helene nedan, corona är ett vackert ord. Du fångar verkligen känslan här....tom med glimten i ögat.....coronatandkräm.
2021-10-20

  SatansSon VIP
trevligt familjesamkväm runt bordet. och du i mitten?
2021-10-15

  Eva Helene VIP
Corona, detta i grunden så vackra ord, som fått stå ut med att dess klang förfulats pga det elaka viruset, som spridit skräck och död och som fortsätter att göra det.
Bilden i passande rött, det går mot juletid och då hoppas vi att viruset blivit snällare, precis som vi alla ska vara då.
2021-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
corona och krona - intressant!

tänker;
vänd om
omvänd
vänd
2021-10-13

  AiA Maria den fria

Tack!

Corona betyder på spanska:Krona

Tänker att vi var och en kan välja att låta vår egen lysa både i ”tid och o-tid”

Ljus!
2021-10-13

  Maria Sundelin VIP
Allt har sin tid
Kramar
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP