Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: En Nordanvind av AndLou


Fjärran land

En kastvind från norr
är som en borr
i själen min
ta skydd eller försvinn
till fjärran land
med sol på enslig strand

Där vill jag vara
med min kära
Se solen ha sin gång
älska natt och dag
bara du och jag




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-13 09:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Fint!
2021-10-13

  AiA Maria den fria

Fina vindar
-når ända hit

Tack!
2021-10-13

  ULJO
Kärleken är allt
2021-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter det finaste vi kan uppleva, kärleken.
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP