Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodmånens hymn

Om stränder utan namn.
Faller i glömska.
Som dess gyllenvita sand.
Skulle inte då paradiset då kännas så mycket närmre.
Än den gryning som aldrig blev morgon.
Läppjar på gårdagen.
Dess citronsocker tilltalar mig.
Inte som den urholkade vetskapen om
de nätter vi aldrig hade.
Synnerligen svårt att iaktta blodmånens hymn.
Det som för oss samman, det som separerar oss.
Ett blekvitt undermedvetna.
Jag känner hennes lövflock runt mina fötter.
Andas in höstens friskhet.
Så porlar mina dagar genom timglasets svarta stjärnor.
Vem vet om det egentligen var bortsprungna drömmar
som dröjer sig kvar i brudorkidens slöjmoln.
Allt annat är känslor av rosenbladets dagg.
När vingar inte längre orkar lyfta.
Inte heller ordens universum räcker till.
Samlar ihop mina drottninglika kronblad.
Kryper ihop till ingenting.
Världen omsluter mig.
Innan jag sluter mina ögon.
Livet tar sin början.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 10:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oroligt bra! /:)
2021-10-13

  Lottie Ålhed VIP
Vackert. Måste genast bokmärka.
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP