Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


I FRIHETENS FRIHET

 

Det taktfasta bruset hörs från vågorna där invid vattenbrynet

och ovanför mitt huvud flaxar måsarna som vanligt

de nästan ler mot mig med sin ihärdigt hånfulla närvaro

men de tillhör så klart ändå allas vår frihet här vid havet

 

just där och då hälsas jag nästan ömt av höstvinden

där som träden skulpterats till besynnerliga former

men de har också sin så givna plats i detta scenario

denna gudomliga plats som ger ett andrum i mitt rastlösa sinne

 

jag inser nu att jag för all framtid är och förblir ett med havet

detta blir den nya scen där jag själv spelar huvudrollen

frihetens frihet förblir konstant här på ”strändernas strand”

detta var och är målet jag så länge och längtande …hade sökt

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-13 11:18



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket fin text och tillika uppläsning, med tillhörande läten.
2021-10-13

  ULJO
Havet. Så fint tecknat.
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP