Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTMARKNAD - haiku

Lovsång i björklöv

till höstregns mörka toner

fallfrukt och bärplock




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-10-13 17:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kort men kärnfull haiku om hösten.
2021-10-14

  Cikoria Blå VIP
Bra haiku.
2021-10-14

  Feliaxel VIP
Mycket höst i denna
Fint
2021-10-14

    Lena Staaf VIP
En fin hösthaiku där det färgglada och positiva dominerar.
2021-10-13

  ULJO
Fin haiku
2021-10-13

  Niliboy
Jättefin haiku, med fina variationer!
2021-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om höstens upplevelser, ser, hör och känner.
2021-10-13

  AiA Maria den fria

Fint!

Känner dofterna
i lovsången
höstvindar
befriar


Tack!
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP