Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska du ta det stora klivet och bli vuxen?

Eller ska du fortsätta att 

vara ett egotrippat

och hysteriskt barn?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 16:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kanske är det inte ett stort och avgörande steg utan i stället små myrsteg?
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP