Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTIKYRKLIG PUNK


PASTOR PACEMAKER

Nu ska vi sjunga om bollar och ballonger

"Kristendom" utan omvändelse och ånger

Nu ska vi sjunga oförargliga sånger

Det är ju livet! Vi lovar! Alla gånger!

 

 

Och med prästernas välsignelse

hamnar folk i helvetet

för att mellan målstolparna

blev det alldeles för brett

 

 

Nu ska vi predika om att vara snälla

Egenrättfärdigheten måste få gälla

Välkomna allesammans här i staden

Här lär vi er hur man bättrar på fasaden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-10-13 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP