Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fjärran

i fjärran
vad är det som händer ,i fjärran länder i fjärran ,när n liten flicka kan gå
omkring,
omgiven av soldater som står i ring
en flicka söt i klänning så röd

i fjärran länder
som nyss sett sin pappa död.
bomber och granater
men inga lek. kamrater
mamman blöt av tårar
och omgiven av dårar,
den bilden vill jag bläddra förbi.
det är ingen värld




Fri vers av charlotte VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-13 17:13



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det är sorgligt att inte det lilla får uppmärksamhet.
2021-10-16
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP