Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och se så FÖRNUFTIGA man är! Och se så MOGNA man är! Och så spänstiga och sportiga!


TACKA VET VI

Tacka vet vi köttbulle boys

och präktiga moster Märta!

Det är annat än Stinky Toys

De kan aldrig vinna vårt hjärta

Tacka vet vi de duktiga få

som vi själva representerar

Käcka och klämmiga gossar blå

som bräker och briljerar

 

LARZ GUSTAFSSON 13/10 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-10-13 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP