Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNESFRAGMENT

TORRSKÄR

saltsmakande vitrimmiga
kargsköljd med havet som granne
utblottad av sältan, dina ben lyste
när jag kysser din tå

Hungerberg.
Hungerberg.

måsen skriker

kvinnan gäspar lojt
trär klänningen armlyft
över den nakna kroppen

Vi tar bussen till stan.

Bosse 13 oktober 202.




Övriga genrer (Kåseri) av Bossepoet från Österbotten
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-10-13 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten