Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag fryser


Kallt


Jag känner kölden dra
igenom världen

hat och ondska
breder ut sig
likt en lavaström

obarmhärtigt

Kärlek och värme
pyr i hörnen
men får inte riktigt fäste

trots att kärleken
sägs vara starkare än hatet

Men just nu
är det bara så kallt

Jag fryser




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-13 22:58



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Bra komponerat. Känner igen känslan.
Men det blir varmare igen.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP