Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Segersteg.


Inboxad


varje feber, sveda och värk
kommer jag ihåg,
varje lager av dem
lindade runt mitt finger.

stirra på mig och förundras
över min vilda koncentration
och vördnadsfulla vandring
där jag upprätt går rakt fram.

jag kommer ihåg
varje din överträdelse
för att kunna stänga dig inne
och bakom mig.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen