Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemställan.


Begäran


Du skulle vilja
att andetaget togs från dig
och du bryr dig inte om hur.
Det är en hård begäran.
De flesta tjuvar
vet inte hur man stjäl
eller vad de har stulit
eller hur man gömmer sig
från en synlig insyn.
Och ingen annan vågar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-14 00:31



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Gillar!

Många lager här...


Tack!
2021-10-15

  Solstrale VIP
Ja dett djupt måmgtolkningsbara, är det döden som stjäl sista andetaget eller hemställan, traumat eller sveket man upplever i de hemvändande, kanske historiska viskningar ... Jag uppskattar koncentratet och den centrerade känslan i texten.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen