Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ultimata priset i livet

Den som söker skola finna...
det är inte alls sant.
Jag har sökt,
men inte funnit.
Jag har letat
men inte sett.
Jag har bidat tiden
till ingen nytta,
allt är tomhet och förgängelse,
livet är ett gatlopp...
den som klarar av att leva det
får till slut det ultimata priset...
Döden




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-14 07:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man kan söka o söka, men döden hittar en oavsett
2021-10-29

  alicja lappalainen VIP
En dystopisk bild av livet.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP